Skip to main content
CARNet Users Conference 2017

Cijeli program »

Microsoft Teams - mali alat za velike timove

Važan dio projektnog načina učenja je rad u timovima za koju je izuzetno važna komunikacija, planiranje i upravljanje dokumentima. Microsoft Teams - je novi proizvod, sastavni dio Microsoft Office 365 Edu paketa, koji na jednom mjestu omogućuje suradnju unutar i između timova, komunikaciju kratkim porukama, razmjenom dokumenata, te video i audio pozivima. Polaznici će na radionici naučiti prednosti novog alata i kako ga primijeniti u pripremi za nastavu kao i u samoj nastavi. Na praktičnim primjerima će se pokazati kako kroz projektni rad potaknuti učenike na interakciju i pratiti njihov doprinos, te kako jednostavno distribuirati zadatke i pratiti njihovu realizaciju. Polaznici bi trebali imati osnovna znanja o Office 365 i imati aktivan Office 365 korisnički račun.

Gabrijela Vratarić
CITUS d.o.o., Hrvatska

Gabrijela Vratarić je voditelj prodaje i specijalist za licenciranje u tvrtki CITUS d.o.o. s dugogodišnjim iskustvom u tehnološkim tvrtkama u segmentu prodaje, komunikacije s partnerima i korisnicima, s naglaskom na primjenu IT-a u uredskom poslovanju i unaprjeđenju poslovnih procesa.Svoje znanje je prenosila kroz niz radionica i edukacija koje je održala kako za članove svojeg tima tako i za korisnike Microsoft rješenja u tvrtkama i školama.

Tomislav Bronzin
CITUS d.o.o., Hrvatska

Tomislav Bronzin je osnivač tvrtke CITUS specijalizirane za razvoj softverskih rješenja, IT savjetovanje i edukaciju. Uža specijalnost su mu razvoj poslovnih rješenja, sa fokusom na Office365, Business Intelligence, Cloud Computing i Mobile First Solutions. Predaje na nekoliko fakulteta, a na Visokom učilištu Algebra nositelj je kolegija "Uvođenje informacijski sustava u rad", osnivač Udruge Suradnici u učenju, jedan od urednika portala http://www.ucitelji.hr i mentor je studentskim timovima na Microsoft Imagine Cup natjecanju.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2016 Zakon Group LLC