Skip to main content
CARNet Users Conference 2017

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
26.1MB

Učenička marketinška agencija-tiskanje turističkog vodiča

U ovom izlaganju predstavit ćemo učeničke marketinšku agenciju Ankora kojoj je osnovni zadatak priprema i tiskanje turističkog vodiča za otok Korčulu. U cilju ostvarenja tog cilja, učenici razvijaju mnoge vještine i stječu znanje na potpuno drukčiji način od redovne nastave dok znanje koje su stekli kroz redovnu nastavu imaju priliku primijeniti u praksi. Učenici surađuju s turističkim zajednicama otoka Korčule i s Općinom Vela Luka, ostvaruju kontakte i vode prodajne razgovore s turističkim agencijama i ugostiteljima koji plaćaju oglašavanje u turističkom vodiču, pišu upite, ponude i narudžbe kao poslovna pisma, izradili su i održavaju vlastitu web stranicu na kojoj se vodiči mogu prelistavati u digitalnom obliku, promoviraju svoj rad, školu i svoj otok na radiju, televiziji i raznim prezentacijama, dizajniraju vlastite promotivne materijale u programu Publisher. Organiziraju svake godine domjenak i prezentaciju u hotelu u Veloj Luci za svoje suradnike, roditelje, prijatelje i profesore.

Maja Tičinović Žuvela
Srednja škola Vela Luka, Hrvatska

Rođena sam 24.03.1975.g. Živim u Veloj Luci na otoku Korčuli. Profesor sam ekonomske skupine predmeta u SŠ Vela Luka, u Veloj Luci od 2000 godine. Završila sam Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer Organizacija i management. Uz studiranje sam bila (i ostala do danas) aktivni član Udruge Umijeće življenja. Kroz rad u udruzi stekla sam iskustvo u pisanju projekata i educirala se za voditelja radionica za djecu i odrasle na kojima se uči kako se nositi s emocijama, kako biti sretan i kako koristiti dah i vježbe opuštanja za podizanje razine energije. Od samog početka rada u školi imala sam potrebu učenicima dati nešto više i korisnije od same teorije u nastavi. To sam i ostvarila već u drugoj godini svog rada organizirajući Art Excel (All' Round Training in Excellence) radionice za učenike, a zadnjih 7 godina to ostvarujem vodeći projekt izrade turističkog vodiča kroz učeničku marketinšku agenciju Ankora.

Andrea Živko
Srednja škola Vela Luka, Hrvatska

Andrea Živko rođena je 18.05.1987. god. Živi u Veloj Luci na otoku Korčuli. 2009.godine diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Splitu hrvatski i engleski jezik i književnost. Zaposlena je u Srednjoj školi Vela Luka kao nastavnica engleskog jezika. Aktivno se bavi prevođenjem te surađuje s lokalnom knjižnicom pri organiziranju raznih kulturnih i književnih događaja. Već četiri godine jedan je od voditelja školske marketinške agencije Ankora čiji je glavni projekt izrada turističkog vodiča Welcome to the island of Korčula.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2016 Zakon Group LLC