Skip to main content
CARNet Users Conference 2017

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
4.6MB

Europski razvojni plan u KA1 projektima i uporaba eTwinninga

Na ovoj radionici sudionici će naučiti kako program Erasmus+ i inicijativu eTwinning iskoristiti za uvođenje inovacija u rad svojih ustanova te na koji način izraditi kvalitetnu strategiju razvoja ustanove u okviru Ključne aktivnosti 1 programa Erasmus+, usklađenu s potrebama njihovih ustanova i suvremenim trendovima u obrazovanju. Sadržaj radionice podijeljen je na tri dijela. U prvom dijelu polaznici će se upoznati s programom Erasmus+ te Ključnom aktivnosti 1. U drugom dijelu polaznici će se upoznati s osnovama eTwinninga te se upoznati s tri razine portala. U trećem dijelu polaznici će se podijeliti u nekoliko grupa i osmisliti okvirne teme Europskih razvojnih planova.

Davor Špoljar
Agencija za mobilnost i programe EU, Hrvatska

Rođen 1988. u Zaboku, magistar arheologije. Trenutno radi kao stručni suradnik u Odjelu za opće obrazovanje Agencije za mobilnost i programe EU.

Tea Režek
Agencija za mobilnost i programe EU, Hrvatska

Rođena 1980. godine u Sisku, profesorica sociologije i španjolskog jezika i književnosti. Trenutno obavlja poslove koordinatorice za eTwinning u okviru Agencije za mobilnost i programe EU.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2016 Zakon Group LLC