Skip to main content
CARNet Users Conference 2017

Cijeli program »

Moderna učionica po mjeri učenika - radionica 7 (16:30-17:10 h)

Pridružite nam se na radionici u organizaciji KING ICT-a i saznajte sve konceptu moderne učionice koja profesorima omogućuje veću posvećenost učenicima s naglaskom na individualni pristup. Povezanost uređaja između profesora i učenika skraćuje vrijeme pri izvođenju zadataka poput ispita, javljanja, grupnih aktivnosti, blitz testova, daje im veću kontrolu nad aktivnostima učenika i više im ostavlja prostora pri pripremi gradiva i predavanja.

Polaznici radionice imat će priliku vidjeti i naučiti kako nastava uz pomoć modernih rješenja i tehnologija može biti jednostavnija i ugodnija za profesore i učenike. Ovaj Sustav za upravljanje nastavom profesorima omogućuje praćenje učenika i njihove razine razumijevanja gradiva, dok učenicima pruža novi, zanimljiviji i interaktivniji način učenja i priprema ih za nove tehnologije koje su sastavi dio zanimanja budućnosti. Sustav je integriran i s aplikacijom e-Dnevnik koja bilježi ocjene, bilješke nastavnika, izostanke ili raspored zadaća.

Snježana Fištrović
Gimnazija Karlovac

Snježana Fištrović profesorica je njemačkoga jezika i književnosti u Gimnaziji Karlovac. Zagovornica je suvremenih pristupa u obrazovanju te u svom svakodnevnom radu primjenjuje nove tehnologije kako bi unaprijedila nastavni proces s posebnim naglaskom na razvijanju kritičkog mišljenja i poticanje suradničkog učenja. Završila je E-learning akademiju, smjer Course design te se redovito usavršava u području primjene tehnologija u obrazovanju putem različitih radionica, online seminara i tečajeva. Sa svojim učenicima sudjeluje u eTwinning projektima, aktivno je bila uključena u CARNet-ove projekte Škole 2.0, ISE, ODS i ICT Edu te je sudjelovala u projektu Goethe Instituta „DIP in SOE“ (Digital-interkulturell-projektorientiert in Südosteuropa). Trenutno provodi edukacije u sklopu CARNet-ovog projekta e-Škole.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2016 Zakon Group LLC