Skip to main content
CARNet Users Conference 2017

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
2.7MB

Edutorij - znanje na jednom mjestu

Na izlaganju će biti predstavljen Edutorij - repozitorij digitalnih obrazovnih sadržaja nastalih prvenstveno od strane nastavnika i učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola, ali i od stručnjaka s ostalih obrazovnih ustanova. Predstavit će se mogućnosti koje sustav pruža korisnicima u smislu pretraživanja, dohvata i unosa sadržaja, ali i mogućnosti suradnje i komunikacije s kolegama unutar Edutorija.

Jurica Vratarić
CARNet

Jurica Vratarić radi u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNet na mjestu voditelja Centra potpore u Odjelu podrške korisnicima. Uz formalno obrazovanje (Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer profesor fizike), profesionalno se usavršavao na tečajevima i stručnim programima usavršavanja iz područja programiranja poslovnih aplikacija, vođenja projekata, podrške korisnicima, komunikacijskih vještina, upravljanja uslugama IT-a (ITIL), organizacije i upravljanja procesom razvoja proizvoda (Agile, SCRUM).

Od većih projekata koje je vodio ili bio član tima izdvajaju se: uspostava Kontakt centra u CARNetu (član tima, koordinacija), organizacija podrške korisnicima za CARNetove usluge i servise, organizacija podrške korisnicima za Državnu maturu i Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta, razvoj sustava e-Matica (vođenje i koordinacija timova), razvoj sustava e-Dnevnik (vođenje i koordinacija timova), uspostava i vođenje Centara potpore za sustav e-Matica, uspostava i vođenje Centara potpore za Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole. U projektu e-Škole voditelj je rezultata "Unaprijeđeni, transparentni i povezani poslovni i nastavni procesi škola" i zadužen je za razvoj aplikacija i informacijskih sustava.

Renata Šimunko
CARNet

Renata Šimunko je rođena u Zagrebu, gdje je i završila studij Informatologije i Lingvistike na Filozofskom fakultetu. Zaposlena je u CARNetu od 2002. godine i sudjelovala je u nizu projekata. Djelatnica je Odjela za podršku obrazovanju gdje je voditeljica Tima za web produkciju i strategiju. U sklopu pilot projekta e-Škole zadužena je za razvoj Repozitorija digitalnih obrazovnih sadržaja.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2016 Zakon Group LLC