Skip to main content
CARNet Users Conference 2017

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
4.2MB

Moodle mobilna aplikacija za pristup sustavu Loomen.CARNet.hr

Cilj interaktivnog izlaganja je predstavljanje mobilne aplikacije za pristup CARNetovom sustavu Loomen, njenih mogućnosti, specifičnosti i preporuka za korištenje. Tijekom izlaganja sudionici će na svoje mobilne uređaje instalirati mobilnu aplikaciju koju će pronaći na službenom repozitoriju aplikacija, te će je koristiti tijekom izlaganja. Za uspješnu prijavu na aplikaciju korisnici trebaju koristiti AAI@Edu.hr elektronički identitet dobiven na ustanovi članici CARNeta.

Ivica Matotek
CARNet, Hrvatska

Ivica Matotek je rođen, živi i radi u Osijeku. Diplomirao je 1997. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku i time stekao zvanje diplomirani inženjer elektrotehnike. U Rektoratu sveučilišta J. J. Strosmayer-a je zaposlen od 01. srpnja 1998. do 30. lipnja 1999. na radnom mjestu sistem inženjera, a od 01. srpnja 1999. je zaposlen u CARNet-u. E-learningom se bavi od 1999. godine kao administrator sustava za udaljeno učenje WebCT o čijem je radu održao niz radionica po cijeloj Hrvatskoj. Administrator je sustava za udaljeno učenje Moodle od 2008. godine. Koautor je tečajeva "Izrada online tečaja pomoću Moodle-a", „Izrada online tečaja pomoću Moodle-a 2“, "Moodle MOOC" te drugih radova i prezentacija vezanih za Moodle.

Mirela Carev
CARNet, Hrvatska

Mirela Carev diplomirala je sociologiju te završila poslijediplomski studij iz područja upravljanja kvalitetom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Završila je E-learning akademiju, smjer Course Design. U CARNetu radi od 2002. prvo kao suradnik u Službi za članice te sudjeluje u nizu CARNetovih projekata. Od 2005. radi kao administrator WebCT-a, licenciranog sustava za udaljeno učenje, a od 2008. kao administrator CARNetovog sustava Moodle. Koautorica je tečajeva „Izrada online tečaja pomoću Moodle-a“, „Izrada online tečaja pomoću Moodle-a 2“ „Igre u Moodle-u“ i „Korištenje Jinga u nastavi“, „Moodle MOOC“ te drugih radova i prezentacija vezanih za Moodle.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2016 Zakon Group LLC